You are here

Lerend netwerk: Generatiemix: elke generatie kijkt anders

Lerend netwerk: Generatiemix: elke generatie kijkt anders

Regio Gent
15-11-2017
Lerend netwerk: Generatiemix: elke generatie kijkt anders (3u)

Heeft u het ook al meegemaakt? Meningsverschillen tussen oud en jong op de werkvloer over wat goede samenwerking en communicatie is of over wat respect voor elkaar betekent?
In deze workshop zetten we de ‘generatiebril’ op. We zien het als één van de perspectieven om naar diversiteit te kijken. Opvoeding, tijdsgeest en vroegere ervaringen kleuren immers – vaak onbewust – onze ‘bril’ waaruit we naar werk kijken.

Wanneer we vanuit deze insteek naar collega’s, teams, cliënten of klanten kijken, openen zich mogelijkheden tot een effectievere dialoog, meer respect en een betere samenwerking.

Verhoog de retentie, werktevredenheid en arbeidsproductiviteit door in te spelen op de kenmerken en verwachtingen van de diverse generaties op de werkvloer.

In deze workshop ontdekt u niet alleen de kenmerken van de generatie waartoe u zelf behoort, maar ook die waartoe uw collega’s, teamleden, medewerkers, cliënten, klanten… behoren.
Op een verrassende manier ervaart u hoe deze inzichten de interactie en samenwerking tussen oud en jong op de werkvloer verbetert.
De training wordt verzorgd door Pascal Roskam, lector HRM aan de Hogeschool Gent en projectmedewerker van het ESF-project Generatiebril.be.
Check alvast de website: generatiebril.hogent.be
Datum Begint om Eindigt om Locatie Docent
15-11-2017 10:00 13:00 GENT Info PASCAL ROSKAM