You are here

Leiden vergaderingen in mede-eigendom

Leiden vergaderingen in mede-eigendom

Regio Antwerpen
07-11-2017
Leiden vergaderingen in mede-eigendom (6u)

Het leiden van een vergadering in mede-eigendom is niet makkelijk. U krijgt immers te maken met mede-eigenaars die hardnekkig vasthouden aan hun eigen mening of tegenwind bieden als er budgetten moeten worden vrijgemaakt voor renovaties, … Ook dan moet u klantgericht blijven communiceren en uw doelen niet uit het oog verliezen.

In het eerste deel leert een communicatiespecialist u een aantal vergadertechnieken die u zullen helpen om de aanwezigen te leiden en begeleiden. U krijgt tips & tricks aangereikt om met meer mensen in minder tijd toch efficiënter te vergaderen.

In het tweede van deze les worden de beroepstechnische zaken waarmee u te maken krijgt in een algemene vergadering in mede-eigendom toegelicht: Welke elementen moet een statutaire algemene vergadering bevatten? Hoe stelt u de resultaten van een begroting aanschouwelijk en begrijpelijk voor? Wanneer vraagt u hulp van bv. een architect bij de behandeling van ingewikkelde technische aspecten? Wat met onthoudingen bij stemmingen? Welke rol speelt de syndicus tijdens de vergaderingen?,…

Aansluitend krijgt u een aantal praktijkoefeningen die het geheel nog duidelijker voor u maken.
Deze opleiding is erkend voor 6 uur permanente vorming door het BIV
Datum Begint om Eindigt om Locatie Docent
07-11-2017 10:00 13:00 BERCHEM Info GREET DE BAETS, JACQUES WOLLAERT
07-11-2017 14:00 17:00 BERCHEM Info GREET DE BAETS, JACQUES WOLLAERT