You are here

Leiden van vergaderingen in mede-eigendom: do's en dont's

Leiden van vergaderingen in mede-eigendom: do's en dont's

Regio Antwerpen
18-06-2019
Leiden van vergaderingen in mede-eigendom: do's en dont's (6u)

Het leiden van een vergadering in mede-eigendom is niet makkelijk. U krijgt immers te maken met mede-eigenaars die hardnekkig vasthouden aan hun eigen mening of tegenwind bieden als er budgetten moeten worden vrijgemaakt voor renovaties, … Ook dan moet u klantgericht blijven communiceren en uw doelen niet uit het oog verliezen.

In het eerste deel leert een communicatiespecialist u een aantal vergadertechnieken die u zullen helpen om de aanwezigen te leiden en begeleiden. U krijgt tips & tricks aangereikt om met meer mensen in minder tijd toch efficiënter te vergaderen.

In het tweede van deze les worden de beroepstechnische zaken waarmee u te maken krijgt in een algemene vergadering in mede-eigendom toegelicht: Welke elementen moet een statutaire algemene vergadering bevatten? Hoe stelt u de resultaten van een begroting aanschouwelijk en begrijpelijk voor? Wanneer vraagt u hulp van bv. een architect bij de behandeling van ingewikkelde technische aspecten? Wat met onthoudingen bij stemmingen? Welke rol speelt de syndicus tijdens de vergaderingen?,…

Aansluitend krijgt u een aantal praktijkoefeningen die het geheel nog duidelijker voor u maken.
Deze opleiding is erkend voor 6 uur permanente vorming door het BIV
Datum Begint om Eindigt om Locatie Docent
18-06-2019 10:00 13:00 BERCHEM Info JACQUES WOLLAERT, GREET DE BAETS
18-06-2019 14:00 17:00 BERCHEM Info JACQUES WOLLAERT, GREET DE BAETS