You are here

Werken en tegelijk leren bij SYNTRA

Werken en tegelijk leren bij SYNTRA

Bent u werkzaam in de vastgoedsector én ingeschreven voor een opleiding vastgoedmakelaar(*) bij  SYNTRA, dan kunt u bij het Sociaal Fonds terugbetaling van uw opleiding vragen. Let op: aanvragen moeten tijdig ingediend worden. Alle info en instructies zijn te vinden op het aanvraagformulier.

(*) dit geldt eveneens voor de opleidingen vastgoedpromotor, vastgoedexpert vastgoedbeheerder en administratief vastgoedbediende.

 

 

 

Voorwaarden, info en instructies:

  • Terugbetalingsaanvragen moeten gebeuren met het formulier dat hierna te vinden is, en moeten verstuurd worden naar ondernemersopleiding@sf323.be samen met de gevraagde bewijsstukken. In de onderwerpsregel van de mail vermeldt u enkel uw familienaam. U krijgt een automatische ontvangstbevestiging. Verdere feedback wordt niet gegeven.
  • Enkel volgende opleidingen komen in aanmerking: Vastgoedmakelaar, Vastgoedpromotor, Vastgoedexpert, Vastgoedbeheerder en Administratief vastgoedbediende. Voor andere opleidingen is de regeling van het persoonlijk leerkrediet van toepassing (info over beide financieringsmogelijkheden : http://www.sf323.be/werknemer/opleiding/opleiding-opleidingsbudget-voorw... )
  • Enkel het effectief betaalde bedrag wordt terugbetaald. Dubbelfinanciering met KMO portefeuille of met opleidingscheques is dus uitgesloten.
  • Enkel wie effectief in de vastgoedsector (PC 323) werkt op het moment van de inschrijving kan terugbetaling krijgen.
  • Aanvragen voor het lopende schooljaar moeten binnen de drie maand na aanvang van het cursusjaar ingediend worden en moeten volledig zijn.
  • Alle velden van het formulier moeten correct en leesbaar ingevuld worden. Onvolledige of foute dossiers worden niet behandeld

Terugbetalingen gebeuren eind januari 2019. Echter, omdat de update van onze data (via de RSZ) tot 4 maand op zich kan laten wachten, kan het zijn dat dossiers van nieuwe werknemers niet meteen verwerkt kunnen worden. Die dossiers worden verwerkt bij een volgende update en worden betaald eind juni 2019.